Blogi

Keskeytysvakuutuksesta turvaa tapahtuman keskeytymisen tai peruuntumisen varalle

22.05.2023

Erilaiset tapahtumat ovat erityisesti kesän yksiä odotetuimpia aktiviteetteja, ja tapahtumaan valmistautuminen alkaa jo hyvissä ajoin sekä yleisön että järjestäjien toimesta. Kaikkea ei kuitenkaan voi aina ennakoida, ja tapahtumaa saattaa kohdata yllättävä keskeytys tai peruminen. Tapahtuman keskeytyminen tai peruuntuminen voi aiheuttaa järjestäjälle mittavia taloudellisia vahinkoja. Tämä vuoksi tapahtumajärjestäjän kannattaa hankkia tapahtumalleen keskeytysvakuutus.

Oletko epävarma vakuutuksesi kattavuudesta? Kysy varmistusta vakuutusmeklariltasi!

17.04.2023

Yrityksen vakuutukset rajataan vastaamaan yrityksen toimintaa ja henkilöstömäärää, jolloin yrityksen vakuutus kattaa juuri kyseiseen toimintaan ja henkilöstöön kohdistuvat riskit. Mutta kattaako vakuutus, mikäli yrityksen toiminta laajenee, tai se suorittaa tavallisesta toiminnasta poikkeavia projekteja? Varmista asia aina omalta vakuutusmeklariltasi!

Älä lataa sähköautoasi missä tahansa – Latauksessa saattaa piillä palovaara

27.03.2023

Sähköautot yleistyvät liikennekäytössä huimaa vauhtia. Samaan aikaan lisääntyvät myös sähköautoille tarkoitetut latauspisteet huoltoasemien ja muiden kiinteistöjen yhteydessä. Silti erikseen sähköautolle tarkoitettua latauspistettä ei aina ole saatavilla, jolloin lataus on suoritettava muun pistorasian kautta. Ole kuitenkin tarkkana, sillä mikä tahansa pistorasia ei sovellu sähköauton lataamiseen!

Miksi yrityksen kannattaa kilpailuttaa vakuutukset Brokerlinkin vakuutusmeklarilla?

15.02.2023

Brokerlinkin vakuutusmeklarit ovat vakuutusalan keihään terävintä kärkeä. Vakuutusmeklari tuntee lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden vakuutusten erityispiirteet ja eri toimialojen yritysten riskit. Kun yritys käyttää Brokerlinkin vakuutusmeklaripalveluita, vain kylmät faktat ratkaisevat voittajan.

Tarkoituksenmukainen rahoitus luo mahdollisuudet yhtiön kannattavalle kasvulle

07.02.2023

Varmaa reseptiä menestymiseen ei ole. Se kuitenkin on melko varmaa, että yrityksen kasvu on edellytys menestykselle. Kasvua on usein kuitenkin haastavaa tehdä pelkällä tulorahoituksella, jolloin on tarpeellista etsiä sopivia rahoituslähteitä menestyksen takaamiseksi.

Kokonaisvaltaisempi riskienhallinta asiakkaillemme yhteistyökumppanuuden avulla!

23.01.2023

Vakuuttaminen on yksi ja viimeisin riskienhallinnan keino yrityksillä. Vakuutus auttaa vasta siinä vaiheessa, kun vahinko on jo ehtinyt sattua. Me haluamme kuitenkin tarjota kokonaisvaltaisempaa apua yritysten riskienhallintaan.

Vakuutusmeklarista on hyötyä myös toiminimiyrittäjälle

16.01.2023

Yksityisellä elinkeinoharjoittajalla, eli toiminimiyrittäjällä tulee olla tiettyjä vakuutuksia, kuten millä tahansa muullakin yrityksellä. Toiminimiyrittäjän vakuutustarve ja siten myös vakuutusmaksut jäävät kuitenkin usein varsin pieniksi. Jos vakuutusten hinnoissa ei ole tingattavaa, kuinka vakuutusmeklari voi hyödyttää toiminimiyrittäjää? Vastaus löytyy vakuutusten hoitopalvelusta.

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi