Blogi

Vahingot eivät lomaile – Varaudu vahinkoihin myös kesälomakaudella

28.05.2024

Useiden takatalvien jälkeen kesä alkaa viimein olla täällä. Osalle yrityksistä tämä tarkoittaa toiminnan hiljenemistä, toisille taas varsinaisen sesongin alkamista. Kesä on monille myös lomailun aikaa. Lomakaudella vahinkoja sattuu sekä töissä että lomalla. Työnantajan on hyvä varautua kesän yllättäviinkin vahinkoihin, etenkin mikäli aikoo itsekin ehtiä huokaista kesän aikana! Apu työnantajalle ovat tällöin vakuutusmeklaripalvelut.

Vakuutusten kilpailutus voi auttaa tiukassa taloudellisessa tilanteessa

09.04.2024

Kun yritystä kohtaavat taloudelliset vaikeudet, on ensimmäinen toimi yleensä karsia ylimääräisiä kuluja. Yleensä kuluja karsitaan luopumalla vähemmän tärkeistä palveluista, ja pitäytymällä ostamasta lisää palveluita ennen taloudellisen tilanteen vakautumista. Joskus palvelun ostaminen voi kuitenkin olla myös tapa säästää. Tällainen palvelu on muun muassa Brokerlink Oy:n vakuutusmeklaripalvelu. Kuinka tämä on mahdollista? Asia selviää tässä blogitekstissä!

Kuljetusyrityksen vakuutukset

05.03.2024

Oletko harkitsemassa kuljetusyrityksen perustamista tai oletko jo alalla toimiva yrittäjä? Jos vastasit kyllä, on sinun erittäin tärkeää ymmärtää, miten asianmukaiset vakuutukset voivat suojata yritystäsi ja sen toimintaa. Yrittäjänä sinun tulee tuntea paitsi alan merkittävimmät riskitekijät, myös niiltä suojaavat vakuutukset. Tärkeää on myös tuntea, mitä asioita mikäkin vakuutus tarkalleen korvaa. Tiedätkö esimerkiksi, mikä vakuutus korvaa automurrossa varastetun omaisuuden? Tutustu aiheeseen tämän blogitekstin avulla!

Millaisia vahinkoja vakuutusmeklari kohtaa työssään?

31.01.2024

Vakuutusmeklarin yksi yleisimpiä ja tärkeimpiä tehtäviä on asiakkaidensa vahinkoilmoitusten täyttäminen. Vakuutusmeklari tietää, millaista kieltä vahinkoilmoituksissa tulee käyttää, jotta sattunut vahinko varmasti korvataan. Mutta millaisia vahinkoja vakuutusmeklari kohtaa työssään eniten? Tässä tekstissä teemme katsauksen asiaan Brokerlinkin osalta!

Vakuutukset osana yrityksen vastuullista toimintaa

22.11.2023

Vastuullisuus on tärkeä ja arvostettu osa yritysten toimintaa. Vastuullisuus käsitteenä sisältää sekä yrityksen yhteiskuntavastuun, ympäristövastuun sekä taloudellisen vastuun. Vastuullisuus voi näkyä muun muassa yrityksen arvoissa, käytännöissä ja hankinnoissa. Myös vakuutuksilla on merkittävä rooli osana yrityksen vastuullisuutta. Mutta kuinka vakuutukset vaikuttavat yrityksen vastuullisuuteen, ja kuinka valita vakuutukset vastuullisesti?

Miksi valita vakuutusmeklaripalvelut?

24.10.2023

Vakuutusmeklareiden määrä on lisääntynyt markkinoilla viime vuosina nopeasti. Silti vakuutusmeklaripalveluiden hyöty on monelle yrittäjälle yhä tuntematon tai hivenen epäselvä. Tässä tekstissä pyrimme avaamaan, millaisissa asioissa vakuutusmeklarin hyöty tulee esille käyttäessäsi Brokerlink Oy:n vakuutusmeklaripalveluita.

Millaisista syistä vakuutus ei korvaa sattunutta vahinkoa?

19.09.2023

Vakuutus on tärkeä turva vahinkojen varalle. Joskus kuitenkin sattuu siten, ettei vakuutus korvaakaan sattunutta vahinkoa. Mistä tämä johtuu? Millaiset asiat vaikuttavat vahinkojen korvattavuuteen? Onko mitään enää tehtävissä kielteisen korvauspäätöksen jälkeen? Entä kuinka välttää tilanteita, joissa vakuutus ei korvaa sattunutta vahinkoa?

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi