Blogi

Millaisia vahinkoja vakuutusmeklari kohtaa työssään?

31.01.2024

Vakuutusmeklarin yksi yleisimpiä ja tärkeimpiä tehtäviä on asiakkaidensa vahinkoilmoitusten täyttäminen. Vakuutusmeklari tietää, millaista kieltä vahinkoilmoituksissa tulee käyttää, jotta sattunut vahinko varmasti korvataan. Mutta millaisia vahinkoja vakuutusmeklari kohtaa työssään eniten? Tässä tekstissä teemme katsauksen asiaan Brokerlinkin osalta!

Vakuutukset osana yrityksen vastuullista toimintaa

22.11.2023

Vastuullisuus on tärkeä ja arvostettu osa yritysten toimintaa. Vastuullisuus käsitteenä sisältää sekä yrityksen yhteiskuntavastuun, ympäristövastuun sekä taloudellisen vastuun. Vastuullisuus voi näkyä muun muassa yrityksen arvoissa, käytännöissä ja hankinnoissa. Myös vakuutuksilla on merkittävä rooli osana yrityksen vastuullisuutta. Mutta kuinka vakuutukset vaikuttavat yrityksen vastuullisuuteen, ja kuinka valita vakuutukset vastuullisesti?

Miksi valita vakuutusmeklaripalvelut?

24.10.2023

Vakuutusmeklareiden määrä on lisääntynyt markkinoilla viime vuosina nopeasti. Silti vakuutusmeklaripalveluiden hyöty on monelle yrittäjälle yhä tuntematon tai hivenen epäselvä. Tässä tekstissä pyrimme avaamaan, millaisissa asioissa vakuutusmeklarin hyöty tulee esille käyttäessäsi Brokerlink Oy:n vakuutusmeklaripalveluita.

Millaisista syistä vakuutus ei korvaa sattunutta vahinkoa?

19.09.2023

Vakuutus on tärkeä turva vahinkojen varalle. Joskus kuitenkin sattuu siten, ettei vakuutus korvaakaan sattunutta vahinkoa. Mistä tämä johtuu? Millaiset asiat vaikuttavat vahinkojen korvattavuuteen? Onko mitään enää tehtävissä kielteisen korvauspäätöksen jälkeen? Entä kuinka välttää tilanteita, joissa vakuutus ei korvaa sattunutta vahinkoa?

Sairauskuluvakuutus

08.08.2023

Terveys on yksi arvokkain osa omaisuuttamme, ja sen säilyttäminen hyvässä kunnossa on elämänlaadun kannalta olennaisen tärkeää. Valitettavasti emme voi aina ennakoida terveysongelmia tai sairauksia, jotka voivat vaatia lääketieteellistä hoitoa. Vaikka terveydenhoito on Suomessa verrattain edullista, voivat hoitokustannukset joskus kohota yllättävän korkeiksi. Tällaisessa tilanteessa sinua auttaa sairauskuluvakuutus.

Kun sairaus yllättää – Mikä vakuutus tuo turvaa vakavan sairauden varalle?

27.06.2023

Sairaus voi yllättää meistä jokaisen. Sairauksia voi ennaltaehkäistä terveellisillä elämäntavoilla, mutta kaikki sairaudet eivät ole yhteydessä elämäntapoihin, vaan muun muassa perimään ja sattumaan. Sairastuminen voi aiheuttaa tuntuvan loven tuloihin sairaslomien ja hoitokustannusten vuoksi. Helpotuksen ansiomenetyksiin voi tuoda erillinen syöpä- tai vakavan sairauden vakuutus.

Keskeytysvakuutuksesta turvaa tapahtuman keskeytymisen tai peruuntumisen varalle

22.05.2023

Erilaiset tapahtumat ovat erityisesti kesän yksiä odotetuimpia aktiviteetteja, ja tapahtumaan valmistautuminen alkaa jo hyvissä ajoin sekä yleisön että järjestäjien toimesta. Kaikkea ei kuitenkaan voi aina ennakoida, ja tapahtumaa saattaa kohdata yllättävä keskeytys tai peruminen. Tapahtuman keskeytyminen tai peruuntuminen voi aiheuttaa järjestäjälle mittavia taloudellisia vahinkoja. Tämä vuoksi tapahtumajärjestäjän kannattaa hankkia tapahtumalleen keskeytysvakuutus.

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi