Blogi

Tarkoituksenmukainen rahoitus luo mahdollisuudet yhtiön kannattavalle kasvulle

07.02.2023

Varmaa reseptiä menestymiseen ei ole. Se kuitenkin on melko varmaa, että yrityksen kasvu on edellytys menestykselle. Kasvua on usein kuitenkin haastavaa tehdä pelkällä tulorahoituksella, jolloin on tarpeellista etsiä sopivia rahoituslähteitä menestyksen takaamiseksi.

Kokonaisvaltaisempi riskienhallinta asiakkaillemme yhteistyökumppanuuden avulla!

23.01.2023

Vakuuttaminen on yksi ja viimeisin riskienhallinnan keino yrityksillä. Vakuutus auttaa vasta siinä vaiheessa, kun vahinko on jo ehtinyt sattua. Me haluamme kuitenkin tarjota kokonaisvaltaisempaa apua yritysten riskienhallintaan.

Vakuutusmeklarista on hyötyä myös toiminimiyrittäjälle

16.01.2023

Yksityisellä elinkeinoharjoittajalla, eli toiminimiyrittäjällä tulee olla tiettyjä vakuutuksia, kuten millä tahansa muullakin yrityksellä. Toiminimiyrittäjän vakuutustarve ja siten myös vakuutusmaksut jäävät kuitenkin usein varsin pieniksi. Jos vakuutusten hinnoissa ei ole tingattavaa, kuinka vakuutusmeklari voi hyödyttää toiminimiyrittäjää? Vastaus löytyy vakuutusten hoitopalvelusta.

Hinnannousut iskevät myös vakuutuksiin - Aika kilpailuttaa yrityksesi vakuutukset?

23.11.2022

Hintojen nouseminen on ollut jo pitkään suosittu puheenaihe. Lähes kaikki hinnat ovat nousussa, eivätkä vakuutukset ole tässä poikkeus: Myös vakuutusmaksut nousevat vuonna 2023.

Ratamoottoripyöräilyn maailmanmestari Jarno Saarisesta kansainvälinen draamasarja - Brokerlink mukana vastaamassa tuotannon vakuutuksista

24.10.2022

Jarno Saarinen oli ensimmäinen suomalainen, joka voitti ratamoottoripyöräilyn soololuokkien maailmanmestaruuden. Nyt ratamestarista ollaan tekemässä kuusiosaista kansainvälistä draamasarjaa, jonka tuotannosta vastaa Funfar Oy, yksi Brokerlink Oy:n tuotantoyhtiöasiakkaista.

YEL-vakuutus

26.09.2022

YEL-vakuutus, eli yrittäjän työeläkevakuutus on lähes jokaiselle yrittäjälle lakisääteisesti pakollinen vakuutus. Vakuutus määrää yrittäjän eläkkeen ja sosiaaliturvan suuruuden. Mutta kuinka YEL-vakuutus määräytyy ja mistä tietää, tarvitsetko juuri sinä yrittäjänä YEL-vakuutuksen?

Turvaa urakointiin oikeilla vakuutuksilla

27.07.2022

Urakoitsijan vastuu työmaalla on valtava. Urakoitsija on vastuussa paitsi työn tuotoksesta, myös työskentelyn turvallisuudesta niin työntekijöiden kuin sivullistenkin osalta. Työntekijöiden turvana tapaturmatilanteessa on lakisääteinen työntekijäin tapaturmavakuutus. Mutta mikä vakuutus korvaa omaisuudelle tai sivullisille henkilöille tapahtuvat vahingot? Tästä tekstistä löydät urakoitsijan hyödylliset vakuutukset!

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi