Blogi

Millaisista syistä vakuutus ei korvaa sattunutta vahinkoa?

19.09.2023

Vakuutus on tärkeä turva vahinkojen varalle. Joskus kuitenkin sattuu siten, ettei vakuutus korvaakaan sattunutta vahinkoa. Mistä tämä johtuu? Millaiset asiat vaikuttavat vahinkojen korvattavuuteen? Onko mitään enää tehtävissä kielteisen korvauspäätöksen jälkeen? Entä kuinka välttää tilanteita, joissa vakuutus ei korvaa sattunutta vahinkoa?

Sairauskuluvakuutus

08.08.2023

Terveys on yksi arvokkain osa omaisuuttamme, ja sen säilyttäminen hyvässä kunnossa on elämänlaadun kannalta olennaisen tärkeää. Valitettavasti emme voi aina ennakoida terveysongelmia tai sairauksia, jotka voivat vaatia lääketieteellistä hoitoa. Vaikka terveydenhoito on Suomessa verrattain edullista, voivat hoitokustannukset joskus kohota yllättävän korkeiksi. Tällaisessa tilanteessa sinua auttaa sairauskuluvakuutus.

Kun sairaus yllättää – Mikä vakuutus tuo turvaa vakavan sairauden varalle?

27.06.2023

Sairaus voi yllättää meistä jokaisen. Sairauksia voi ennaltaehkäistä terveellisillä elämäntavoilla, mutta kaikki sairaudet eivät ole yhteydessä elämäntapoihin, vaan muun muassa perimään ja sattumaan. Sairastuminen voi aiheuttaa tuntuvan loven tuloihin sairaslomien ja hoitokustannusten vuoksi. Helpotuksen ansiomenetyksiin voi tuoda erillinen syöpä- tai vakavan sairauden vakuutus.

Keskeytysvakuutuksesta turvaa tapahtuman keskeytymisen tai peruuntumisen varalle

22.05.2023

Erilaiset tapahtumat ovat erityisesti kesän yksiä odotetuimpia aktiviteetteja, ja tapahtumaan valmistautuminen alkaa jo hyvissä ajoin sekä yleisön että järjestäjien toimesta. Kaikkea ei kuitenkaan voi aina ennakoida, ja tapahtumaa saattaa kohdata yllättävä keskeytys tai peruminen. Tapahtuman keskeytyminen tai peruuntuminen voi aiheuttaa järjestäjälle mittavia taloudellisia vahinkoja. Tämä vuoksi tapahtumajärjestäjän kannattaa hankkia tapahtumalleen keskeytysvakuutus.

Oletko epävarma vakuutuksesi kattavuudesta? Kysy varmistusta vakuutusmeklariltasi!

17.04.2023

Yrityksen vakuutukset rajataan vastaamaan yrityksen toimintaa ja henkilöstömäärää, jolloin yrityksen vakuutus kattaa juuri kyseiseen toimintaan ja henkilöstöön kohdistuvat riskit. Mutta kattaako vakuutus, mikäli yrityksen toiminta laajenee, tai se suorittaa tavallisesta toiminnasta poikkeavia projekteja? Varmista asia aina omalta vakuutusmeklariltasi!

Älä lataa sähköautoasi missä tahansa – Latauksessa saattaa piillä palovaara

27.03.2023

Sähköautot yleistyvät liikennekäytössä huimaa vauhtia. Samaan aikaan lisääntyvät myös sähköautoille tarkoitetut latauspisteet huoltoasemien ja muiden kiinteistöjen yhteydessä. Silti erikseen sähköautolle tarkoitettua latauspistettä ei aina ole saatavilla, jolloin lataus on suoritettava muun pistorasian kautta. Ole kuitenkin tarkkana, sillä mikä tahansa pistorasia ei sovellu sähköauton lataamiseen!

Miksi yrityksen kannattaa kilpailuttaa vakuutukset Brokerlinkin vakuutusmeklarilla?

15.02.2023

Brokerlinkin vakuutusmeklarit ovat vakuutusalan keihään terävintä kärkeä. Vakuutusmeklari tuntee lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden vakuutusten erityispiirteet ja eri toimialojen yritysten riskit. Kun yritys käyttää Brokerlinkin vakuutusmeklaripalveluita, vain kylmät faktat ratkaisevat voittajan.

Tarkoituksenmukainen rahoitus luo mahdollisuudet yhtiön kannattavalle kasvulle

07.02.2023

Varmaa reseptiä menestymiseen ei ole. Se kuitenkin on melko varmaa, että yrityksen kasvu on edellytys menestykselle. Kasvua on usein kuitenkin haastavaa tehdä pelkällä tulorahoituksella, jolloin on tarpeellista etsiä sopivia rahoituslähteitä menestyksen takaamiseksi.

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi