Blogi

YEL-vakuutus

26.09.2022

YEL-vakuutus, eli yrittäjän työeläkevakuutus on lähes jokaiselle yrittäjälle lakisääteisesti pakollinen vakuutus. Vakuutus määrää yrittäjän eläkkeen ja sosiaaliturvan suuruuden. Mutta kuinka YEL-vakuutus määräytyy ja mistä tietää, tarvitsetko juuri sinä yrittäjänä YEL-vakuutuksen?

Turvaa urakointiin oikeilla vakuutuksilla

27.07.2022

Urakoitsijan vastuu työmaalla on valtava. Urakoitsija on vastuussa paitsi työn tuotoksesta, myös työskentelyn turvallisuudesta niin työntekijöiden kuin sivullistenkin osalta. Työntekijöiden turvana tapaturmatilanteessa on lakisääteinen työntekijäin tapaturmavakuutus. Mutta mikä vakuutus korvaa omaisuudelle tai sivullisille henkilöille tapahtuvat vahingot? Tästä tekstistä löydät urakoitsijan hyödylliset vakuutukset!

Kyberhyökkäysten määrä kasvussa - Turvaa kybervakuutuksesta

17.06.2022

Kyberhyökkäysten määrä on jatkuvassa kasvussa. Kyberhyökkäyksille altistaa sekä yhä lisääntyvä teknologian käyttö että rauhaton tilanne maailmalla. Kyberuhat koskettavat jokaista yritystä, ja on tärkeää varautua uhkiin hyvissä ajoin. Yleisimmät yritysvakuutukset eivät tuo turvaa kyberuhkien varalle. Tästä syystä on kannattavaa harkita kybervakuutuksen hankkimista.

Matkavakuutus

30.05.2022

Matkavakuutuksen hankkiminen on tärkeä osa matkalle lähtemistä, sillä se tuo turvaa loukkaantumisten, sairastumisten ja matkan peruuntumisen varalle. Matkavakuutuksen voi ottaa joko määräajaksi tai jatkuvaksi vakuutukseksi. Mutta mitä kaikkea matkavakuutus tarkalleen kattaa? Millainen matkavakuutus sopii juuri sinun tarpeisiisi?

Onko tässä vakuutusalan tulevaisuus? – Lohkoketjuteknologia vakuutusprosesseissa

02.05.2022

Maailma muuttuu ja vakuutusala sen mukana. Mutta mihin suuntaan muutos on viemässä? Uudet tuulet puhaltavat tällä kertaa Yhdysvalloista, ja käsillä näyttäisi olevan teknologinen vallankumous: Lohkoketjuteknologiasta povataan uutta vakuutusalan mullistajaa. Mutta mitä lohkoketjuteknologia on? Kuinka se tulisi mullistamaan vakuutusmaailman? Vastauksia kysymyksiin löydät nyt koottuna tästä tekstistä!

Maatilavakuutus

27.04.2022

Maatila ja sen toiminta on syytä vakuuttaa monet eri uhat huomioon ottaen. Uhat kohdistuvat pääasiassa erilaisiin omaisuusosiin, joiden kautta ne voivat vaikuttaa maatilatoimintaan ja siitä aina tuloihin. Tämän blogitekstin avulla pääset luomaan silmäyksen siihen, millaisia uhkia maatiloihin kohdistuu ja millaisia vakuutuksia uhkien varalle on mahdollista saada.

Hybridityöskentely ja sen vakuuttaminen

24.03.2022

Koronatilanteen pahentuessa moni siirtyi lähityöskentelystä etätyöskentelyyn. Tilanteen helpottaessa kaikki eivät kuitenkaan enää palanneet entiseen työskentelymuotoon, vaan entistä useampi siirtyi täysin etätyöskentelyyn, ja osa näiden kahden yhdistelmään, eli hybridityöskentelyyn. Millaista hybridityöskentely on verrattuna muihin työskentelymuotoihin? Entä kuinka vakuutat hybridityöskentelyn työnantajana? Kaikki selviää tästä blogitekstistä!

Talvi aiheuttaa vahinkoja vuosittain – Korvaako vakuutus?

22.02.2022

Talvi tuo mukanaan raikkaan pakkasilman, tunnelmalliset hetket kaakaota siemaillen sekä railakkaat hetket pulkka- ja laskettelumäessä. Pelkkää iloa talvi ei kuitenkaan aina ole, vaan tuo se mukanaan myös monia riskihetkiä. Liukkaat tiet, katoille kerrostuvat lumimassat ja paukkuvat pakkaset aiheuttavat vahinkoa sekä omaisuudelle että ihmisille. Millaisia vahingot tarkalleen ovat? Voiko niitä välttää? Entä korvaako vakuutus syntyviä vahinkoja? Kaikki tämä selviää tässä blogitekstissä.

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi