Blogi

Onko tässä vakuutusalan tulevaisuus? – Lohkoketjuteknologia vakuutusprosesseissa

02.05.2022

Maailma muuttuu ja vakuutusala sen mukana. Mutta mihin suuntaan muutos on viemässä? Uudet tuulet puhaltavat tällä kertaa Yhdysvalloista, ja käsillä näyttäisi olevan teknologinen vallankumous: Lohkoketjuteknologiasta povataan uutta vakuutusalan mullistajaa. Mutta mitä lohkoketjuteknologia on? Kuinka se tulisi mullistamaan vakuutusmaailman? Vastauksia kysymyksiin löydät nyt koottuna tästä tekstistä!

Lue lisää

Maatilavakuutus

27.04.2022

Maatila ja sen toiminta on syytä vakuuttaa monet eri uhat huomioon ottaen. Uhat kohdistuvat pääasiassa erilaisiin omaisuusosiin, joiden kautta ne voivat vaikuttaa maatilatoimintaan ja siitä aina tuloihin. Tämän blogitekstin avulla pääset luomaan silmäyksen siihen, millaisia uhkia maatiloihin kohdistuu ja millaisia vakuutuksia uhkien varalle on mahdollista saada.

Lue lisää

Hybridityöskentely ja sen vakuuttaminen

24.03.2022

Koronatilanteen pahentuessa moni siirtyi lähityöskentelystä etätyöskentelyyn. Tilanteen helpottaessa kaikki eivät kuitenkaan enää palanneet entiseen työskentelymuotoon, vaan entistä useampi siirtyi täysin etätyöskentelyyn, ja osa näiden kahden yhdistelmään, eli hybridityöskentelyyn. Millaista hybridityöskentely on verrattuna muihin työskentelymuotoihin? Entä kuinka vakuutat hybridityöskentelyn työnantajana? Kaikki selviää tästä blogitekstistä!

Lue lisää

Talvi aiheuttaa vahinkoja vuosittain – Korvaako vakuutus?

22.02.2022

Talvi tuo mukanaan raikkaan pakkasilman, tunnelmalliset hetket kaakaota siemaillen sekä railakkaat hetket pulkka- ja laskettelumäessä. Pelkkää iloa talvi ei kuitenkaan aina ole, vaan tuo se mukanaan myös monia riskihetkiä. Liukkaat tiet, katoille kerrostuvat lumimassat ja paukkuvat pakkaset aiheuttavat vahinkoa sekä omaisuudelle että ihmisille. Millaisia vahingot tarkalleen ovat? Voiko niitä välttää? Entä korvaako vakuutus syntyviä vahinkoja? Kaikki tämä selviää tässä blogitekstissä.

Lue lisää

Uusia hankintoja tai muutoksia yrityksesi toiminnassa? – Ilmoita muutokset välittömästi meklarillesi tai vakuutusyhtiöllesi!

19.01.2022

Yritykset muokkautuvat ja kehittyvät. Yrityksen toiminta saattaa laajentua, ja työn avuksi saatetaan hankkia uusia koneita ja laitteita. Toiminnan ja omaisuuden kasvaessa kasvaa myös yrityksen vakuutustarve. Jotta yrityksesi vakuutukset pysyvät varmasti ajan tasalla, on muutoksista ja uusista hankinnoista tärkeää ilmoittaa vakuutusyhtiölle. Mutta kuinka ilmoitetut tai ilmoittamatta jääneet muutokset tarkalleen vaikuttavat vakuutusasioissa? Se selviää tästä tekstistä.

Lue lisää

Brokerlinkin joulutervehdys!

15.12.2021

Taas on vuosi miltei kulunut ja joulu lähestyy. Ennen kuin joulurauha laskeutuu meidänkin toimistoomme, haluamme kertoa teille hieman kuluneesta vuodestamme, ja kiittää jokaista, joka on tavalla tai toisella tukenut meitä matkallamme nykyhetkeen.

Lue lisää

PK-yritykset Brokerlinkin asiakkaina

01.12.2021

”Mahtaako tällainen pieni yritys kelvata vakuutusmeklarin asiakkaaksi.” ”Eihän meillä hirveästi näitä vakuutuksia ole, niin onkohan meistä teille paljoa iloa asiakkaana.” ”Eihän tällaisella pienellä yrityksellä ole paljoa väliä isompien rinnalla.” Pienistä yrityksistä kuulee monenlaista ajatusta jopa yrittäjiltä itseltään. Usein pientä yritystä verrataan suurempiin yrityksiin, ja siitä puhutaan kuin merkityksettömänä asiana. Me Brokerlink Oy:llä tiedämme, että totuus pienistä yrityksistä on aivan toinen. PK-yritykset ovat merkittävä osa Suomen yritys- ja työelämää. Mikäli olet joskus sortunut vähättelemään pientä yritystäsi, lue tämä teksti, ja mieti sen jälkeen yrityksesi asemaa uudelleen!

Lue lisää

Brokerlinkin asiakas Film Service Finland takoo maailmanluokan elokuvia

15.11.2021

”Suomi mainittu, torilla tavataan!” Näin saavat suomalaiset tapansa mukaan hihkaista, kun Film Service Finland lähtee jälleen valloittamaan valkokankaita kansainvälisellä tasolla. Film Service Finland on osoittanut pätevyytensä elokuvatuotannossa, ja pääseekin tällä kertaa osaksi What Remains -elokuvan tuotantoa.

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ