Muutamme yritysvakuuttamisen käytäntöjä

Disrupting Insurance Distribution

Ota yhteyttä Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirjeemme

Seuraa Brokerlink Oy:n menoa ja ajankohtaisia asioita. Lähetämme uutiskirjeen myös uusimmista blogiteksteistä. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt rekisteriselosteemme.

Brokerlink Oy

Brokerlink Oy on suomalainen vakuutusten kilpailuttamiseen ja hallinnointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Brokerlinkin henkilöstöllä on vankka kokemus Suomen yritysvakuutusmarkkinoista. Yrityksen asiantuntijoilla on ammatillinen tausta asiakkuuksien hallintatyöstä ja myynnin johdon tehtävistä eri vakuutusyhtiöissä sekä vakuutusmeklariyrityksissä.

Tutustu palveluihimme
Brokerlink Oy

Uusia hankintoja tai muutoksia yrityksesi toiminnassa? – Ilmoita muutokset välittömästi meklarillesi tai vakuutusyhtiöllesi!

Yritykset muokkautuvat ja kehittyvät. Yrityksen toiminta saattaa laajentua, ja työn avuksi saatetaan hankkia uusia koneita ja laitteita. Toiminnan ja omaisuuden kasvaessa kasvaa myös yrityksen vakuutustarve. Jotta yrityksesi vakuutukset pysyvät varmasti ajan tasalla, on muutoksista ja uusista hankinnoista tärkeää ilmoittaa vakuutusyhtiölle. Mutta kuinka ilmoitetut tai ilmoittamatta jääneet muutokset tarkalleen vaikuttavat vakuutusasioissa? Se selviää tästä tekstistä.

19.01.2022

Lue lisää

Brokerlinkin joulutervehdys!

Taas on vuosi miltei kulunut ja joulu lähestyy. Ennen kuin joulurauha laskeutuu meidänkin toimistoomme, haluamme kertoa teille hieman kuluneesta vuodestamme, ja kiittää jokaista, joka on tavalla tai toisella tukenut meitä matkallamme nykyhetkeen.

15.12.2021

Lue lisää

PK-yritykset Brokerlinkin asiakkaina

”Mahtaako tällainen pieni yritys kelvata vakuutusmeklarin asiakkaaksi.” ”Eihän meillä hirveästi näitä vakuutuksia ole, niin onkohan meistä teille paljoa iloa asiakkaana.” ”Eihän tällaisella pienellä yrityksellä ole paljoa väliä isompien rinnalla.” Pienistä yrityksistä kuulee monenlaista ajatusta jopa yrittäjiltä itseltään. Usein pientä yritystä verrataan suurempiin yrityksiin, ja siitä puhutaan kuin merkityksettömänä asiana. Me Brokerlink Oy:llä tiedämme, että totuus pienistä yrityksistä on aivan toinen. PK-yritykset ovat merkittävä osa Suomen yritys- ja työelämää. Mikäli olet joskus sortunut vähättelemään pientä yritystäsi, lue tämä teksti, ja mieti sen jälkeen yrityksesi asemaa uudelleen!

01.12.2021

Lue lisää