Muutamme yritysvakuuttamisen käytäntöjä

Disrupting Insurance Distribution

Ota yhteyttä Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Brokerlink Oy

Brokerlink Oy on suomalainen vakuutusten kilpailuttamiseen ja hallinnointiin erikoistunut asiantuntijayritys. Brokerlinkin henkilöstöllä on vankka kokemus Suomen yritysvakuutusmarkkinoista. Yrityksen asiantuntijoilla on ammatillinen tausta asiakkuuksien hallintatyöstä ja myynnin johdon tehtävistä eri vakuutusyhtiöissä sekä vakuutusmeklariyrityksissä.

Tutustu palveluihimme
Brokerlink Oy

Kybervakuutus

Maailma muuttuu jatkuvasti. Yhä useampi käyttää töissä ja vapaa-ajallaan erilaisia teknologialaitteita ja -sovelluksia. Teknologian lisääntynyt käyttö yritystoiminnassa ei ole jäänyt huomaamatta, ja siksi rikolliset ovat kehittäneet omat tapansa hyötyä tilanteesta. Tietomurrot yleistyvät ja kehittyvät samaa tahtia kuin niitä vastaan yritetään taistella. Mitä yrityksesi voi tehdä suojautuakseen tietomurroilta?

01.09.2021

Lue lisää

Vakuutusten kilpailutus vakuutusmeklarilla

Miksi valita vakuutusmeklari kilpailuttamaan vakuutukset?

19.08.2021

Lue lisää

Metsävakuutus

Hyvinvoivat metsät ovat suuri suomalainen ylpeys ja arvokasta omaisuutta. Metsänomistajat tekevät suuren työn suomen talouden ja hyvinvoivan ilmaston hyväksi. Metsiä uhkaa kuitenkin moni ennalta arvaamaton uhka. Mitä me voimme tehdä turvataksemme metsät?

22.07.2021

Lue lisää