Palvelujen hinnoittelu

 

Suomen lain mukaan vakuutusmeklari edustaa aina asiakastaan. Lain mukaan meklari ei saa ottaa palkkiota vastaan vakuutusyhtiöltä, vaan meklarin palkkion maksaa aina asiakas. Tämä takaa täydellisen riippumattomuuden vakuutusyhtiöistä. Brokerlink Oy:n palvelujen käyttäminen ei aiheuta yrityksellesi lisäkuluja, koska hinnoittelumme perustuu:

1) yrityksesi saaman konkreettiseen hintahyötyyn ja

2) vakuutusyhtiöiden asiakastarjouksiin huomioimaan ylimääräiseen meklarialennukseen.

Vakuutusyhtiö ei siis maksa Brokerlinkille sen välittämistä vakuutuksista, mutta voi antaa Brokerlinkin asiakkaalle ylimääräisen meklarialennuksen, jolla kompensoidaan sitä työpanosta, jota Brokerlink tekee vakuutusyhtiön myyntihenkilöstön puolesta ja sijaan tarjouskilpailussa. Meklarialennus siirtyy täysimääräisenä myös sinun yrityksesi vakuutuksiin.

Hankimme siis ammattitaidollamme itse oman palkkiomme.

 

Paljonko vakuutusmeklarin käyttö siis maksaa?

 

Asiakkaamme säästävät 20-80 prosenttia vakuutusmaksuistaan ja vakuutusmeklarin palkkio on tästä summasta puolet ensimmäisen vuoden aikana. Seuraavina vuosina asiakkaan ei tarvitse maksaa Brokerlinkille palkkiota. 

Esimerkki: Jos asiakas saa Brokerlinkin kautta nykyistä paremman tai saman vakuutusturvan esimerkiksi 20 000 euroa halvemmalla, ottaa Brokerlink palkkiota tästä 10 000 euroa itselleen. Näin asiakkaan tekemä säästö on ensimmäisenä vuonna 10 000 euroa ja seuraavana vuonna 20 000 euroa. Kahden vuoden aikana säästöä kertyy yhteensä 30 000 euroa.

Asiakkaalle ei siis koidu muita maksuja kilpailutuksesta tulevien vuosien aikana!

 

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi