Blogi

Liukas keli altistaa tapaturmille

10.11.2021

Lähestyvä talvi tuo mukanaan vaihtelevat sääolosuhteet. Sää muuttuu nopeasti lauhasta ja kosteasta säästä kylmään pakkaseen. Sään nopeat muutokset lämpimästä kylmään ovat otollisia jään syntymiselle. Jää aiheuttaa vuosittain tapaturmia sekä jalkakäytävillä että liikenteessä. Yrityksille henkilöstölle sattuneet tapaturmat voivat käydä kalliiksi. Tapaturmia ei kenties ole mahdollista välttää kokonaan, mutta hyvillä vakuutuksilla varmistat, ettei niistä koidu myöskään liikoja kustannuksia.

Lue lisää

Virheelliset tulorekisteritiedot saattavat aiheuttaa ongelmia vakuutusmaksuille ja vakuutusturvalle

13.10.2021

Jokainen yrittäjä tarvitsee työntekijöilleen lakisääteisen tapaturmavakuutuksen. Tapaturmavakuutus tuo turvaa töissä ja usein myös vapaa-ajalla sattuvien tapaturmien varalle. Vakuutusyhtiö muodostaa tapaturmavakuutuksen hinnan tulorekisteristä saatavien tietojen perusteella. Tulorekisterin tiedot eivät kuitenkaan ole aina sitä, mitä niiden kuuluisi olla. Mitä tämä tarkoittaa käytännössä, ja mitä seurauksia siitä voi olla tapaturmavakuutuksen suhteen?

Lue lisää

Audiovisuaalisen tuotannon keskeytysvakuutus

05.10.2021

Audiovisuaalisten alojen toiminta perustuu pitkälti erilaisiin tuotantoprojekteihin. Projektit vaativat usein paljon kalustoa ja henkilöstöä, jonka lisäksi projekteille on usein säädetty tarkat aikataulut. Mutta mitä projektille tapahtuu, jos jokin tärkeä työväline rikkoutuu, eikä uutta saada tilalle nopeasti? Entä jos joku projektin avainhenkilöistä sairastuu tai loukkaantuu ja projekti keskeytyy? Ajalliset ja rahalliset menetykset voivat nousta suuriksi, mutta onneksi menetykset voi minimoida keskeytysvakuutuksella.

Lue lisää

Kybervakuutus

01.09.2021

Maailma muuttuu jatkuvasti. Yhä useampi käyttää töissä ja vapaa-ajallaan erilaisia teknologialaitteita ja -sovelluksia. Teknologian lisääntynyt käyttö yritystoiminnassa ei ole jäänyt huomaamatta, ja siksi rikolliset ovat kehittäneet omat tapansa hyötyä tilanteesta. Tietomurrot yleistyvät ja kehittyvät samaa tahtia kuin niitä vastaan yritetään taistella. Mitä yrityksesi voi tehdä suojautuakseen tietomurroilta?

Lue lisää

Vakuutusten kilpailutus vakuutusmeklarilla

19.08.2021

Miksi valita vakuutusmeklari kilpailuttamaan vakuutukset?

Lue lisää

Metsävakuutus

22.07.2021

Hyvinvoivat metsät ovat suuri suomalainen ylpeys ja arvokasta omaisuutta. Metsänomistajat tekevät suuren työn suomen talouden ja hyvinvoivan ilmaston hyväksi. Metsiä uhkaa kuitenkin moni ennalta arvaamaton uhka. Mitä me voimme tehdä turvataksemme metsät?

Lue lisää

Helle tuo mukanaan tapaturmariskin

08.07.2021

Kovilla helteillä on syytä muistaa juoda riittävästi nestettä niin tissä kuin vapaa-ajalla.

Lue lisää

Kuka maksaa vuokralaitteen vahingot?

24.06.2021

Erilaisten vuokrapalveluiden käyttäminen yleistyy jatkuvasti. Yritysten ei tarvitse enää laittaa varojaan kalliisiin koneisiin ja laitteisiin, vaan laitteet saa helposti käyttöönsä vuokrafirman kautta. Vahinko vaanii silti myös vuokrattua laitetta. Vahingon sattuessa herääkin kysymys, kuka on tilanteessa korvausvelvollinen?

Lue lisää

OTA YHTEYTTÄ