Blogi

Vakuutusmeklarista on hyötyä myös toiminimiyrittäjälle

16.01.2023

Toiminimiyrittäjän vakuutukset

Kuten yritykset yleensäkin, myös toiminimiyrittäjä tarvitsee toimintaansa varten erilaisia pakollisia ja vapaaehtoisia vakuutuksia. Vakuutustarpeeseen vaikuttaa toiminimellä harjoitettava toiminta, työhön tarvittavat välineet ja kalusto, sekä se työskenteleekö toiminimiyrittäjän alaisuudessa työntekijöitä.

Yleisin pakollinen vakuutus toiminimiyrittäjälle on YEL-vakuutus, eli yrittäjän eläkevakuutus, joka tuo turvaa muun muassa työkyvynmenetyksen varalle. Muita mahdollisia pakollisia vakuutuksia ovat liikennevakuutukset yrittäjän käyttämille ajoneuvoille, sekä mahdollisille työntekijöille hankittavat tapaturmavakuutus, työntekijän eläkevakuutus (TyEL) ja ryhmähenkivakuutus. Lisäksi yrittäjä voi hankkia halutessaan vakuutuksia esimerkiksi terveytensä tai omaisuutensa turvaksi, tai vakuuttaa toimintansa vastuuvakuutuksella yrityksen toiminnasta aiheutuvien vahinkojen varalta.

Vakuutusasiat hoituvat meklarin avulla

Toiminimiyrittäjien vakuutukset ovat toimialasta riippuen usein vähäiset ja vakuutusmaksut pienet, joten toiminimiyrittäjä ei välttämättä tarvitse vakuutusmeklaria kilpailuttamaan vakuutuksiaan. Mitä hyötyä meklarista toiminimiyrittäjälle tässä tilanteessa on?

Brokerlink Oy suosittelee toiminimiyrittäjille vakuutusten hoitopalvelua. Hyödyntämällä vakuutusten hoitopalvelua Brokerlinkin asiakas siirtää kaikki vakuutusasiansa meklarin hoidettaviksi. Tällöin meklari tarkastaa (ja korjaa) asiakkaansa puolesta tämän vakuutusasiakirjat ja -laskut, täyttää vahinkoilmoitukset asiakkaansa apuna, saattaa voimaan asiakkaan tarvitsemat mahdolliset uudet vakuutukset, sekä opastaa tarvittaessa asiakasta muutoinkin vakuutusasioissa.

Haluatko kuulla lisää palvelustamme tai saada tarjouksen hoitopalvelustamme?

Ota yhteyttä vakuutusmeklari Juhani Matilaan:

juhani.matila@brokerlink.fi / puh. 044 238 3616

Muut yhteystietomme löydät klikkaamalla tästä!

Yritystoimintaasi helpottamassa

Brokerlink Oy

Blogikirjoituksen kuva

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi