Blogi

Brokerlinkin asiakas Film Service Finland takoo maailmanluokan elokuvia

15.11.2021

What Remains -elokuva

What Remains on kiinalaisen Huang Ranin ohjaama ja yhdessä Megan Everettin kanssa käsikirjoittama uusi tekeillä oleva psykologinen rikosdraama. Elokuvan pääroolissa on julkaistu nähtävän ruotsalainen Hollywood-tähti Stellan Skarsgård, hänen poikansa Gustaf Skarsgård, sekä brittiläinen Andrea Riseborough. Hienon näyttelijäkaartin lisäksi elokuvassa piilee muutakin hienoutta: Elokuvan tuotantoon osallistuu nimittäin suomalainen tuotantoyhtiö Film Service Finland, jonka ansiosta elokuva kuvataan Suomen maisemissa.

Tämä elokuva jos mikä kannattaa siis painaa muistiin ensi-iltaa odotellessa!

 

Film Service Finland

Film Service Finland on suomalainen tuotantoyhtiö, joka suuntaa osaamistaan vahvasti erilaisiin draamatuotantoihin niin elokuvien kuin TV-sarjojenkin saralla. Vaikka Film Service Finland onkin saanut erityistä huomiota uusimmalla tuotantoprojektillaan, ei kyseessä ole yhtiön ensimmäinen kansanvälinen tuotantoprojekti. Film Service Finland on tehnyt oman osansa Suomen brändäyksessä niin omaperäisenä tuotantomiljöönä, kuin elokuva-alan huippuosaamisen maana.

Film Service Finland lupaa tuotantokumppaneilleen suomalaista huippuosaamista. Yhtiön käsissä hoituvat erilaiset tuotannolliset asiat aina projektin suunnittelusta sen loppuun saattamiseen asti. Film Service Finland on myös omiaan hyödyntämään Suomen upeaa ja ainutlaatuista luontoa. Film Service Finland osaa kuvata Suomen luonnon ihmeitä sanoin, joihin jopa supisuomalainen ihastuu; Ja sanathan ovat vasta murto-osa siitä kauneudesta, mitä Suomalaisella luonnolla on tarjota!

Film Service Finland tuli Brokerlinkin kilpailutusasiakkaaksi vuoden 2021 aikana, ja päätti iloksemme jatkaa myös Brokerlinkin hoitoasiakkaana. Olemme erittäin iloisia, että Film Service Finland on saavuttanut osaamisellaan merkittävää kansainvälistä huomiota, ja teemme parhaamme turvataksemme yhtiön tien menestyksekkäällä polullaan!

 

Brokerlink auttaa vakuuttamaan sekä tuotantoyhtiöt että erilliset tuotantoprojektit

Brokerlink on ottanut erääksi erikoisuudekseen tuotantoyhtiöiden ja erillisten tuotantoprojektien vakuutuspalvelut. Yrityksemme on auttanut vakuuttamaan jo useamman tuotantoyhtiön projekteja erillisellä keskeytysvakuutuksella, kuten esimerkiksi kyseisen What Remains -elokuvan! Keskeytysvakuutus luo projekteille turvaa tilanteissa, joissa tuotantoprojekti keskeytyy syystä tai toisesta. Yleisiä keskeytymissyitä ovat muun muassa tarvittavan kaluston yllättävä rikkoutuminen tai merkittävässä roolissa toimivan henkilön sairastuminen tai loukkaantuminen. Keskeytysvakuutus pitää tällöin huolen, että koko projekti ei kaadu keskeytykseen, vaan projektia päästään jatkamaan mahdollisimman nopeasti ilman liiallisuuksiin kasvavia lisäkustannuksia.

Tutustu aiheeseen tarkemmin blogitekstissämme Audiovisuaalisen tuotannon keskeytysvakuutus!

 

Sinunkin yrityksesi vakuutukset kuntoon Brokerlinkin avulla?

Kauanko siitä on, kun olet hankkinut yrityksellesi vakuutukset? Olisiko aika varmistaa, että kaikki on varmasti ajan tasalla?

Brokerlinkin vakuutusten kilpailutuksella varmistat, että yritykselläsi on tarpeisiisi kattavimmat ja edullisimmat vakuutukset. Vakuutusmeklari selvittää vakuutustarpeesi ja lähettää sen perusteella tarjouspyynnön vakuutusyhtiöille. Vakuutusyhtiöt vastaavat pyyntöön omalla tarjouksellaan, joista vakuutusmeklari koostaa vertailudokumentin. Dokumentista selviävät kunkin vakuutustarjouksen sekä heikkoudet että parannukset entiseen ja toisiinsa verrattuna. Meklari auttaa sinua tunnistamaan tarjotuista vakuutuskokonaisuuksista parhaan, mutta sinä itse teet valinnan, minkä vaihtoehdon haluat saattaa voimaan.

Mikäli haluat puolestasi tehokkuutta vakuutusasioidesi hoitoon, saatat olla kiinnostunut Brokerlinkin vakuutusten hoitopalvelusta. Hoitopalvelun avulla sinun ei tarvitse huolehtia yrityksesi vakuutusasioista, vaan vakuutusmeklari tekee sen puolestasi. Meklari tarkastaa kaikki vakuutusasiakirjasi ja vakuutuslaskusi, suorittaa vuosittain vakuutusturva-analyysin, saattaa tarvittavat vakuutukset voimaan ja auttaa sinua vielä vahinkoilmoitusten oikeaoppisessa täyttämisessä.

Brokerlinkin meklaripalvelut ovat laadukkaan työn lisäksi edullisia. Kilpailutuksesta veloitamme vain 50 % saavutetusta vakuutussäästösummasta ainoastaan ensimmäisen vuoden osalta. Jos kilpailutuksen avulla säästöjä kertyy 2 000 euroa vuodessa, maksat meille tästä 1 000 euroa, mutta tulevina vuosina koko 2 000 euroa jää yrityksesi omaan taskuun. Hoitopalvelun hinta puolestaan perustuu vakuutusyhtiön myöntämään meklarialennukseen. Maksat palveluistamme siis ainoastaan alennuksen määräämän summan, jolloin vakuutusmaksusi eivät nouse sen suuremmiksi, kuin ne olisivat ilman meklaripalvelua.

 

Kiinnostunut asiakkuudesta?

Ota yhteyttä meklareihimme ja kysy lisää palveluistamme!

Kaikki yhteystiedot löydät klikkaamalla TÄSTÄ.

Halutessasi voit myös tutustua lisää yritykseemme ja palveluihimme kotisivuillamme.

 

Asiakkaitaan ilolla palvellen

Brokerlink Oy

Blogikirjoituksen kuva

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi