Blogi

Vakuutusten kilpailutus vakuutusmeklarilla

19.08.2021

Miksi vakuutukset pitäisi kilpailuttaa vakuutusmeklarilla, kun asian voi hoitaa itsekin? Saako meklari vakuutusyhtiöiltä joitain tietoja, mitä minä en? Paraneeko vakuutus muka vaihtamalla? Entä eikö vakuutusmeklaripalvelu ole hirvittävän kallis?

Jos nämä kysymykset heräsivät sinunkin mieleesi, tämä blogiteksti on kirjoitettu juuri sinua varten!

On totta, että kaiken voi hoitaa itse, mutta onko se kovin tehokasta? Toisinaan on hyvä jakaa omaa taakkaansa muiden kanssa, erityisesti asiantuntijoiden. Vakuutusmeklari on vakuutusalan asiantuntija. Vakuutusmeklari kilpailuttaa yrityksesi vakuutukset puolestasi, jolloin sinä säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Lisäksi yrityksesi saa varmasti parhaan mahdollisen vakuutusturvan.

 

Kuinka vakuutuskilpailutus toimii?

Vakuutusmeklari tarkistaa, millaiset vakuutukset yritykselläsi on ennen kilpailutusta ja arvioi avustuksellasi, millaiset vakuutuksen se nykyään tarvitsee. Saadun tiedon perusteella vakuutusmeklari tekee tarjouspyynnöt suoraan eri vakuutusyhtiöille. Vakuutusmeklari saa usein paremmat tarjoukset, kuin asiakas saisi itse, joten vakuutusmeklaripalvelu on loistava väline varmistamaan, että yrityksesi saa parhaan mahdollisen vakuutusturvan.

Vakuutusmeklari vertailee vakuutusyhtiöiltä saatuja tarjouksia ja esittelee sinulle parhaat tarjoukset. Meklari auttaa sinua kiinnittämään huomiota vertailussa oikeisiin asioihin, ja ohjaa sinua parhaiden vakuutusten valitsemisessa. Vakuutusmeklari löytää asiakkaalleen lähes aina kattavamman vakuutuksen, ja onnistuu samalla luomaan säästöjä vakuutusmaksujen osalta.

 

Paljonko vakuutusten kilpailuttaminen maksaa?

Brokerlink Oy:n veloittama palkkio vakuutusmeklaripalvelusta on kohtuullinen: Meklarimme veloittaa 50 % ensimmäisen vuoden vakuutussäästösummasta. Jos säästöä saataisiin esimerkiksi 2 000 € vuodessa, maksat meklarille siitä 1 000 € ensimmäisenä vuotena. Seuraavina vuosina koko 2 000 € jää yrityksen omaan pussiin. Mikäli vakuutusmeklari poikkeavasti epäonnistuu tehtävässään, eikä kykene löytämään vakuutusturvaltaan parempaa tai yhtä hyvää vakuutusta entisen tilalle, palvelu ei maksa sinulle mitään.

 

Tiivistettynä: Kuinka homma etenee?

  • Vakuutusmeklari tarkistaa nykyiset vakuutuksesi ja vakuutustarpeesi
  • Vakuutusmeklari lähettää vakuutusyhtiöille tarjouspyynnön tietojesi pohjalta
  • Vakuutusmeklari esittelee sinulle vakuutusyhtiöiden lähettämät tarjoukset
  • Valitset yhdessä vakuutusmeklarin kanssa juuri sinun yrityksellesi parhaat vakuutukset
  • Uudet vakuutukset saatetaan voimaan
  • Yritykselläsi on kunnon vakuutusturva ja säästät jatkossa vakuutusmaksuissa!

 

Tule sinäkin Brokerlink Oy:n asiakkaaksi! Hyödyntäessäsi vakuutusmeklarin palvelua, olet lähes väistämättä tilanteessa voittaja. Vakuutusmeklarille et maksa turhasta!

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää vakuutusten kilpailutuksesta!

 

Mukavaa päivää sinulle, arvon lukija!

Toivottaa Brokerlink Oy

Blogikirjoituksen kuva

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi