Blogi

Sairauskuluvakuutus

08.08.2023

Mikä on sairauskuluvakuutus?

Sairauskuluvakuutus on vakuutusmuoto, joka kattaa terveydenhuoltokustannuksia ja lääkärikäyntejä. Se tarjoaa suojaa yllättävien sairauksien, tapaturmien ja terveysongelmien aiheuttamien kulujen varalta. Sairauskuluvakuutusten kattavuus vaihtelee vakuutusyhtiöittäin ja vakuutuspaketeittain. Yleisesti ottaen sairauskuluvakuutus voi kattaa esimerkiksi seuraavat asiat:

  • Sairaalahoidon kustannukset, kuten vuodeosaston, teho-osaston ja leikkausten kulut
  • Lääkärinpalkkiot ja vastaanottokäynnit
  • Laboratoriotestit ja kuvantamistutkimukset
  • Lääkkeet ja reseptilääkkeiden kustannukset
  • Fysioterapian ja kuntoutuksen
  • Hammaslääkärikäynnit ja hoitotoimenpiteet.

Onko sairauskuluvakuutuksesta hyötyä juuri minulle?

Sairauskuluvakuutuksen hankkiminen on hyödyllistä kenelle tahansa. Sairauskuluvakuutusten määrä on lisääntynyt vuoden 2022 mittauksessa sekä yksityishenkilöillä että yrityksillä. Suomessa julkisen terveydenhuollon palvelut ovat korkeatasoisia, mutta toisinaan kustannukset voivat silti olla merkittäviä. Sairauskuluvakuutus antaa sinulle mahdollisuuden saada hoitoa nopeasti ja valita haluamasi lääkäri tai sairaala. Se auttaa sinua myös välttämään pitkiä odotusaikoja julkisessa terveydenhuollossa. Lisäksi sairauskuluvakuutus tarjoaa taloudellista turvaa ja auttaa suojaamaan sinua yllättäviltä terveyskustannuksilta, jotka voisivat aiheuttaa taloudellista stressiä ja vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuusi.

Brokerlink Oy auttaa sinua sairauskuluvakuutuksen hankkimisessa

Mikäli olet aikeissa hankkia sairauskuluvakuutuksen itsellesi tai koko yrityksesi henkilöstölle, kannattaa sinun harkita vakuutusmeklarin puoleen kääntymistä. Brokerlink Oy auttaa asiakkaitaan juuri oikean sairauskuluvakuutuksen valitsemisessa.

Vakuutusten kilpailutusasiakkaana Brokerlink hankkii yrityksellesi sairauskuluvakuutuksen samalla, kun kilpailuttaa yrityksesi muut vakuutukset. Mikäli sinulla on jo ennestään sairauskuluvakuutus, voidaan vakuutus kilpailuttaa muiden vakuutustesi joukossa. Mikäli sinulla ei kuitenkaan ole ennestään sairauskuluvakuutusta, voidaan vakuutuksesta pyytää tarjousta muun kilpailutuksen yhteydessä. Tarvittaessa hankimme sairauskuluvakuutuksen myös vakuutusten hoitoasiakkaillemme.

Tarvitsetko apua sairauskuluvakuutuksen löytämisessä?

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme!

Yhteystietomme löydät klikkaamalla TÄSTÄ.

Terveytesi turvaamassa

Brokerlink Oy

Blogikirjoituksen kuva

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi