Blogi

Oletko epävarma vakuutuksesi kattavuudesta? Kysy varmistusta vakuutusmeklariltasi!

17.04.2023

Vakuutuksesi ei yleensä kata toimintaa, joka poikkeaa yrityksesi tavallisesta toiminnasta

Toisinaan yrityksen toiminta laajentuu, tai sen sisällä on tarpeen suorittaa projekteja, jotka vaativat erilaista osaamista ja toimintaa kuin yritys tavallisesti harjoittaa. Yrityksen vakuutukset rajataan usein kattamaan vain se toiminta ja toimijat, jotka ovat mukana yrityksen tavallisessa yritystoiminnassa. Mikäli yrityksen vaihtelevat projektit tai toimintalaajennukset vaativat uusia osaajia ja uudenlaisia toimintamuotoja, eivät vanhat vakuutukset välttämättä kata uutta toimintaa tai toimijoita.

Anonyymi asiakastarina

Äskettäin eräs Brokerlinkin IT-alan asiakas otti yhteyttä vakuutusmeklariimme. Asiakas halusi varmistaa, kattaako heidän lakisääteinen tapaturmavakuutuksensa ja toiminnanvastuuvakuutuksensa asentajien toiminnan asennustöitä tehtäessä asiakkaiden tiloissa. Vakuutusmeklarimme kävi läpi asiakkaan vakuutuskirjat ja totesi, etteivät asiakkaan vakuutukset kata asentajien toimintaa. Meklarimme raportoi tiedon asiakkaalle, ja suositteli samalla lisäyksiä vakuutuksiin, joilla myös asentajien toiminta saataisiin vakuutettua. Asiakkaamme hyväksyi ehdotuksen, ja meklarimme hoiti tarvittavat vakuutukset voimaan.

Varmista vakuutustesi kattavuus vakuutusmeklariltasi

Edellä kuvatun tarinan asiakas toimi tilanteessa juuri kuten vakuutusmeklarin vakuutusten hoitoasiakkaan kuuluu. Vaikka Brokerlinkin vakuutusmeklarit ovat vakuutusalan asiantuntijoita, emme silti kykene ennustamaan, millaisia projekteja asiakas yrityksessään toteuttaa. Tästä syystä asiakkaan kannattaa varmistaa vakuutustensa kattavuus aina ennen projektien tai uusien toimintamuotojen aloitusta. Vakuutusmeklareinasi olemme juuri sitä varten, että voit varmistaa vakuutustesi kattavuuden helposti ja vaivattomasti. Mikäli vakuutuksistasi puuttuu jotain, suosittelemme sinulle tarvitsemaasi lisävakuutusta tai vakuutuslaajennusta, ja hoidamme sen luvallasi voimaan.

Hyötysi Brokerlinkin vakuutusten hoitoasiakkaana

Brokerlinkin vakuutusten hoitoasiakkaana vakuutusalan asiantuntijamme hoitavat kaikki yrityksesi vakuutuksiin liittyvät työsi puolestasi. Vakuutusten hoitopalveluumme kuuluu muun muassa:

  • Vakuutuslaskujesi tarkastaminen ja tarvittaessa korjaaminen
  • Vakuutusasiakirjojesi tarkastaminen
  • Vahinkoilmoitustesi täyttäminen
  • Vuosittainen vakuutusturva-analyysi
  • Uusien vakuutusten voimaansaatto
  • Tarvittaessa tarpeettomien vakuutusten irtisanominen
  • Yleinen neuvonta vakuutusasioissa.

Vakuutusten hoitopalvelumme avulla voit varmistaa kaikki vakuutuksiisi liittyvät asiat suoraan vakuutusmeklareiltamme. Sinun ei tarvitse itse selata vakuutuskirjojasi, vaan voit kysyä mieltäsi askarruttavat seikat suoraan omalta meklariltasi puhelimitse tai sähköpostitse.

Haluatko kuulla lisää vakuutusten hoitopalvelustamme?

Ota yhteyttä suoraan vakuutusmeklareihimme tai myyjiimme, niin järjestämme tapaamisen, jossa esittelemme palveluamme ja hinnastoamme sinulle tarkemmin.

Löydät kaikki yhteystietomme klikkaamalla TÄSTÄ.

Brokerlink Oy

Blogikirjoituksen kuva

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi