Blogi

MEKLARIASSISTENTTI HAKUSESSA

22.05.2019

Brokerlink Oy on suomalainen Finanssivalvonnan auktorisoima vakuutusyhtiöistä riippumaton meklariyritys. Etsimme asiakkaillemme optimaalista vakuutusturvaa mahdollisimman kustannustehokkaasti. Pääasialliset palvelumme ovat vakuutusten kilpailutus sekä vakuutusten jatkuva hoito. Asiakkaitamme ovat suomalaiset pk-yritykset.
 
Toimintamme kasvaessa haemme:
 
Vakuutusmeklariassistenttia tukemaan kilpailutuksien tekemisessä sekä hoitamaan nykyisten asiakkaidemme vakuutuksia. Työ sisältää asiakaspalvelua puhelimitse, sähköisin työvälinein ja myös tarvittaessa henkilökohtaisin kontaktein. Vakuutuspostin, sekä paperi- että sähköisen postin, esikäsittely on osa työtäsi. Myös asiakastyön vaatimat yhteydet vakuutusyhtiöihin kuuluvat tehtäväkenttäsi. Otat sujuvasti kopin asiakkaittemme vakuutushuolista, teet alkuselvityksen ja siirrät asian vastuumeklarille hoitoon.  
 
Pääkaupunkiseudun toimipaikkamme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pukinmäessä. Työtä on mahdollista tehdä osittain myös etätyönä.
 
Toivomme hakijalta yrittäjämäistä, joustavaa asennetta sekä halua uuden oppimiseen. Kokemus vakuutusalalta on välttämätöntä. Sopiva kokemustaustasi voi olla vaikka vakuutusyhtiön yritysliiketoiminnan palvelu- tai myyntitehtävistä tms. Me koulutamme tehtävään tarpeen mukaan.  
 
Tarjoamme:
 
-Mielenkiintoisen työn -Mukavat työkaverit -Mahdollisuuden etätyöhön -Toimivan palvelukonseptin, josta on asiakkaalle aidosti konkreettista hyötyä -Koulutuksen ja tarvittavan tuen -Tuloksiin perustuvan hyvän ansiotason sisältäen työehtosopimuksen mukaisen pohjapalkan -Lisätietoja www.brokerlink.fi  
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa:

Harri Tirkkonen puh. 040 198 5841 tai harri.tirkkonen@brokerlink.fi

Antti Miekkavaara puh. 040 964 0636 tai antti.miekkavaara@brokerlink.fi  
 
Lähetä hakemus ja CV viimeistään 14.6.2019.  
 

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi