Blogi

Hyviä ja ei niin hyviä perintäpalveluita

25.04.2019

Tänään saimme päätökseen erään pohjoisen sähköalan firman vakuutusten kilpailutuksen. Prosessi oli melkoisen haastava. Nimittäin asiakas oli saanut eräältä perintäfirmalta 67 € perintälaskun. Alkuperäinen lasku tuli paljon myöhemmin. Tästä syystä yrityksen riskiluokka oli kuitenkin tipahtanut riskiluokkaan 5.

Miten tämä vaikuttaa vakuutuksiin? Aika paljon. Nimittäin tarjouksia on hankala saada. Onneksi Suomessa on kaikissa vakuutusyhtiöissä yhteenlaskettuna noin 10 henkilöä töissä, jotka selvittävät asiat pintaa syvemmältä. Ko. yrityksen vahinkotilastot oli alan keskiarvoa huomattavasti paremmat. Tarjouksia saatiin vain muutamia. Silti tulos oli kohtuullinen:

säästöä saatiin 43,8 % vakuutusten vuosimaksuista ja uusi turvataso on huomattavasti nykyistä kattavampi. Yrittäjillä ei ollut edellisessä ratkaisussa mm. yrittäjän tapaturmavakuutuksia ollenkaan.

Jos sinun asiakkailla tuppaa olemaan haasteita maksujen saannin kanssa niin:

Suosittelemme asiakkaillemme lämmöllä Asianajotoimisto Mikko Ravaska Oy:n Marjo Ravaskaa. Tehokasta mutta kohtuullista perintäpalvelua ja samaan syssyyn tarvittaessa asianajoapua klikkaamalla tästä

Summa Summarum: laskut kannattaa maksaa ajoissa, riskiluokka vaikuttaa hintoihin lähes kaikessa!

 

Juhani Matila

Brokerlink Oy

Blogikirjoituksen kuva

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi