Blogi

Brokerlinkin joulutervehdys!

15.12.2021

Taas on vuosi miltei kulunut ja joulu lähestyy. Ennen kuin joulurauha laskeutuu meidänkin toimistoomme, haluamme kertoa teille hieman kuluneesta vuodestamme, ja kiittää jokaista, joka on tavalla tai toisella tukenut meitä matkallamme nykyhetkeen.

 

Yrityksen kehitys ja kasvava henkilöstö

Yrityksemme on vielä suhteellisen nuori ja matkansa alkutaipaleella. Yritys on hakenut aktiivisesti tapoja kehittää toimintaansa, sekä omaa paikkaansa suomalaisessa yritysmaailmassa. Matkalla on ollut haasteita, jotka ovat ajaneet meitä kohti muutostoimenpiteitä, joilla yrityksemme palvelua on pyritty hiomaan aina toimivampaan suuntaan. Hiominen on kannattanut, sillä löydämme jatkuvasti toimivampia toimintatapoja, jonka ansiosta palvelutehokkuutemme on parantunut, ja yrityksemme on päässyt kasvamaan.

Kasvava yritys tarvitsee toimiakseen henkilöstöä. Niin myös Brokerlinkillä huomasimme, että henkilöstötarpeemme alkoi hiljalleen kasvaa. Kesällä riveihimme liittyi jopa kolme uutta tekijää, ja loppukesästä vielä yksi harjoittelija, joka jäi meille töihin vielä harjoittelunsa jälkeenkin. Uuden työvoiman kouluttaminen on kovaa työtä, mutta joka päivä työn huomaa yhä kannattavammaksi. On hienoa nähdä, kuinka aloittelijasta kehittyy vähitellen taidokas tekijä!

 

Oulun toimiston muutto uusiin tiloihin

Henkilöstön kasvaessa Oulussa sijaitseva Brokerlink Pohjoinen törmäsi tilanteeseen, johon moni kasvava yritys törmää henkilöstön ja toiminnan kasvaessa: Tilamme Siljonkadulla kävivät liian pieniksi. Siljonkadulla jaoimme tilamme tilitoimisto Tilin Takojien kanssa, ja samaa yhteiseloa päätettiin jatkaa seuraavissakin tiloissa. Etsinnässä oli siis riittävän suuret tilat kahdelle kasvavalle yritykselle.

Sopivat tilat löytyivätkin Nummikadulta. Pientä laittoa tilat vaativat, mutta suurelta osin tilat todettiin sellaisinaan toimiviksi. Niin kuin moni muuttaja varmasti tietää, muutto ei aina tapahdu sormia napsauttamalla, vaan meidänkin muuttoajankohtamme siirtyi useaan otteeseen. Muutto ei saanut häiritä työtämme asiakkaiden asioita hoitaessa, joten ajankohta oli mietittävä tarkoin. Lokakuun lopulla, juuri ennen siirtymistä marraskuun puolelle, aika viimein koitti. Perjantaina kaikki pakkasivat koneensa ja muut tavaransa kasaan, ja viikonloppuna työpöydät, laatikostot ja muut työssä tarvittavat esineet siirrettiin uudelle toimistolle. Asuintoverimme Tilin Takojat jäi vielä hetkeksi pitämään vahtia vanhalle toimistolle, mutta marraskuun aikana hekin rantautuivat uudelle toimistolle.

Työskentely uudella toimistolla on lähtenyt hyvin liikkeelle. Totuttelua ja järjestelyä uudet tilat aina vaativat, mutta pikkuhiljaa asiat alkavat loksahdella paikoilleen. Toivotaan, että onni ja ahkeruus suosivat meitä uusissa tiloissa, kunnes jonain päivänä on aika vaihtaa jälleen suurempiin tiloihin. Ken tietää?!

 

Irtiotto arjesta firman pikkujouluilla

Perjantaina 10.12. Oulun toimistolla työt vaihtuivat hetkeksi yhteiseksi ajanvietoksi pikkujoulujen merkeissä! Stand up -koomikko Zaani saapui viihdyttämään meitä riemastuttavalla esityksellään, ja siitähän ei naurua puuttunut. Railakas meno jatkui yhteisten pelien ja jutustelun merkeissä, samalla pikkujoulutarjottavia napostellen. Juhlatunnelmaan sopii erinomaisesti erilaisten palkintojen jakaminen, ja meilläkin päätettiin jakaa muutama palkinto hyvästä työstä. Palkinnot jaettiin tällä kertaa vakuutusmeklariassistentillemme Janinalle, asiakkuuspäälliköllemme Raunolle ja henkilöstövastaavallemme Suville, jotka ovat kaikki osoittaneet työssään merkittävää ahkeruutta.

 

Toiveikkaana kohti vuotta 2022

Tavoitteemme vuodelle 2022 on kehittää toimintaamme yhä parempaan suuntaan, jotta voimme varmasti tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen palvelun. Teemme parhaamme, jotta tuleva vuosi olisi meille ja asiakkaillemme menestyksekäs!

Haluammekin kiittää jokaista, joka on meitä matkallamme tukenut. Jokaista asiakasta, henkilöstön jäsentä, yhteistyökumppania, läheisiämme, sekä sinua, kuka tätä tekstiä luetkaan!

Nyt tonttulakki päähän ja ei muuta kuin:

Hyvää joulua ja menestyksekästä uutta vuotta!

Toivottaa

Brokerlink Oy

Blogikirjoituksen kuva

Kommentointi

Otsikko:
Kommentti:
Nimi:
 

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi