Parempaa ja sujuvampaa vakuutusturvaa!

Brokerlinkin vakuutusmeklari tarjoaa parempaa ja sujuvampaa vakuutusturvaa yrityksille. Kilpailutamme yritysvakuutukset puolestasi ja varmistamme, että yrityksesi vakuutusturva on kunnossa. Vakuutusmeklarin avulla vakuutusten kilpailutus voi tuottaa jopa 50% säästöt ja saat silti kattavamman vakuutusturvan.

Selvitämme tarpeesi ja tutkimme mahdollisuudet kattavampaan vakuutusturvaan. Katsotaan yhdessä yrityksellesi kokonaisedullisin ratkaisu, jossa huomioidaan myös mahdollisten vahinkojen vaikutus hintaan.

Halutessasi hoidamme kaikki vakuutusasiat kokonaan puolestasi. Vahingon sattuessa voit soittaa tai laittaa meille viestiä ja huolehdimme vahinkoilmoitukset puolestasi alusta loppuun.

 

Tutustu referenssiasiakkaisiimme eri toimialoilta:

 

Vakuutusten kilpailutuksella saavutettiin 48,4 %:n säästöt VP Purku Oy:n vakuutusmaksuihin. Vakuutusten hoitopalvelun ansiosta VP Purku on voinut ulkoistaa kaikki vahinkoilmoituksensa Brokerlinkin tehtäväksi.     

 

 

 

VP Purku Oy

Vakuutusten kilpailutuksella saavutettiin 48,4 %:n säästöt VP Purku Oy:n vakuutusmaksuihin. Vakuutusten hoitopalvelun ansiosta VP Purku on voinut ulkoistaa kaikki vahinkoilmoituksensa Brokerlinkin tehtäväksi.

 

  

 

 

 

Hullu Poro Oy

Vakuutusten kilpailutuksella saavutettiin 22 %:n säästöt Hullu Poro Oy:n vakuutusmaksuihin. Vakuutusasioiden ulkoistaminen Brokerlinkille tuo Hullu Poro Oy:lle jatkuvasti valtavasti ajan ja rahan säästöä.

 

 

 

 

Kuusamon LVI Palvelu Oy

Vakuutusten kilpailutuksella saavutettiin 53 %:n säästöt Kuusamon LVI Palvelu Oy:n vakuutusmaksuihin. Samalla sairaskuluvakuutusten sisältö parani huomattavasti. Brokerlinkin vakuutusten hoitopalvelun avulla niin vahinkoasiat kuin rakennusprojektivakuutukset hoituvat vaivattomasti.

 

Mc4u Consulting Oy

Vakuutusten kilpailutuksella Mc4u Consulting Oy:n vakuutuksiin ei saatu säästöä, mutta vakuutusturva parani huomattavasti. Brokerlink suositteli yrittäjälle sairaskuluvakuutusta, joka on maksanut hintansa monikymmenkertaisesti takaisin.

Juhani Matila

Toimitusjohtaja, Hall. pj, Vakuutusmeklari, FM, SK

juhani.matila@brokerlink.fi

+358 44 238 3616