Blogi

Tarkoituksenmukainen rahoitus luo mahdollisuudet yhtiön kannattavalle kasvulle

07.02.2023

Mistä yrityksen toiminnan rahoittaminen muodostuu?

Yhtiön toiminnan rahoittaminen koostuu pääsääntöisesti neljästä osasta; kassavaroista sekä yhtiön muista omista varoista, sijoitetusta pääomasta (omapääoma), lainatuista varoista (vieraspääoma) ja tukimuotoisista instrumenteista.

Rahoitusta tarvitaan esimerkiksi silloin, kun tehdään suurempi investointi, kuten uusi rakennus, uudet laitteet, uusi linjasto tai avataan uusi markkina joko uuden asiakaskunnan tai maantieteellisen sijainnin kautta.

Myös yrityskaupat vaativat useimmiten jonkin verran rahoitusta.

- Yhtiöillä, jolla on jo käytössä eri tyyppisiä limiittejä ja lainoja, kannattaa koko rahoitus aika ajoin kilpailuttaa, sillä markkinoilta on mahdollista saada usein nykyistä edullisempia kokonaisuuksia ja näin saavutetaan positiivinen kassavaikutus yhtiöön, MF Partnersin toimitusjohtaja Frank Sjöblom neuvoo.

Olemme solmineet yhteistyökumppanuuden MF Partnersin kanssa

Koska monilla asiakkaillamme on kasvutavoitteita sekä kasvuvauhtia, halusimme täydentää verkostoamme rahoituskumppanilla.

MF Partners on asiantuntija yrityksen toiminnan rahoittamisessa ja he järjestävät yrityksille tarkoituksenmukaisia ja tehokkaita rahoituksen ratkaisuja. MF Partners on parhaimmillaan vieraan pääoma järjestämisessä, mutta voivat avustaa myös muiden instrumenttien kanssa. (Business Finland, Ely, EU, ministeriöt, vakuutusyhtiöt, pääomasijoittajat, juniorilainat, teolliset sijoittajat)

MF Partners tarjoaa myös räätälöitävät palvelut johdon päätöksenteon tueksi ja toimimme yritysten talousjohtamista tarkkailevana ja ohjeistavana osapuolena, eli toisin sanoin ulkoisena talous- tai rahoitusjohtajana.

MF Partners

MF Partners on nopea ja tehokas rahoituslaitoksista riippumaton suomalainen rahoituksen järjestäjä.

- Toimimme suomalaisten yritysten kanssa erilaisissa kasvu- ja kansainvälistymisprojekteissa vahvana taloudenosaajana. Olemme pitkän linjan ammattilaisia ja tiimissämme on alan kokemusta yli 30 vuoden ajalta, Frank Sjöblom kertoo.

- Vahva osaaminen ja asiantuntijuus on johtanut siihen, että asiakasyrityksemme ovat onnistuneet kasvun toteuttamisessa ja olemme AINA saaneet järjestettyä asiakkaillemme tarvittavan rahoituksen projektin läpiviemiseksi, Frank iloitsee korkeasta onnistumisprosenteistaan.

- MF Partnersin intohimona on saada suomalaiset yritykset menestymään ja kasvamaan. Haluamme auttaa yrittäjiä onnistumaan, täydentää Marika Karjalainen.

Arvomme

Jaamme kumppanimme kanssa yhteiset arvot. Pidämme ensisijaisen tärkeänä kykyä ja halua ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja riskejä, sekä yhdessä kohdentaa vaikuttavia toimenpiteitä yrityksen kehittämiseksi ja riskienhallinnan tueksi.

Kumppanuus ei tarkoita asiakaslistojen myymistä, vaan kumppanuutemme perustuu asiakkaan – eli sinun yrityksesi tarpeen tunnistamiseen, sekä ohjaamista teille sopiviin palveluihin – jos näin itse haluatte. 

Tulemme jatkossa kertomaan asiakaskirjeissämme kumppanimme palveluista ja onnistumisista ja jos huomaamme, että voisitte hyötyä heidän palveluistaan, otamme asian puheeksi kanssasi.

Ota yhteyttä Toni Laamaseen, jos haluat saada lisätietoa kumppanimme palveluista

toni.laamanen@brokerlink.fi, 050 5850636

Blogikirjoituksen kuva

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi