Blogi

Kokonaisvaltaisempi riskienhallinta asiakkaillemme yhteistyökumppanuuden avulla!

23.01.2023

Vakuuttaminen on yksi ja viimeisin riskienhallinnan keino yrityksillä. Vakuutus auttaa vasta siinä vaiheessa, kun vahinko on jo ehtinyt sattua. Me haluamme kuitenkin tarjota kokonaisvaltaisempaa apua yritysten riskienhallintaan.

Mitä on laadunhallinta, siihen liittyvät palvelut ja millaista hyötyä niillä voi saavuttaa?

Työ- ja johtamisprosessien kehittäminen pureutuu nimenomaan operatiivisten, eli toiminnallisten riskien hallintaan, jolloin vahinkojen toteutumista voidaan ennaltaehkäistä tehokkaasti. Toimivien työ- ja johtamisprosessien seurauksena asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys paranee, työn tekeminen tehostuu, työtapaturmien määrä laskee ja näin ollen kilpailuasema vahvistuu sekä kustannukset lopulta madaltuvat.

Auditointi- ja sertifiointipalveluiden avulla yritys voi osoittaa asiakkailleen ja muille sidosryhmilleen kyvykkyytensä, vastuullisuutensa sekä asiakaslähtöisyytensä.

Laadunhallintaohjelmiston avulla yrityksen dokumentit ja raportit ovat aina siellä, missä niiden kuuluukin olla – saatavilla helposti ja nopeasti juuri niille henkilöille, jotka niitä kulloinkin tarvitsevat. eSalkkuun voidaan tallentaa myös ajantasaisimmat vakuutusasiakirjanne, vakuutusluettelonne sekä ylläpitää vahinkotilastojanne – jolloin voimme myös seurata alle omavastuun jäävien vahinkojen kustannuksia.

Näistä syistä uusi ja tärkeä yhteistyökumppanimme on PKY-LAATU.

PKY-LAATU

PKY-LAATU on suomalainen, luotettava, aidosti joustava ja jatkuvasti kehittyvä laadunhallintaan keskittynyt asiantuntijaorganisaatio, joka toimii valtakunnallisesti. Ensiaskeleensa PKY-LAATU otti jo 1990 -luvun alussa, kun asiakkaat alkoivat vaatia alihankintaverkostoiltaan laatu- ja ympäristöjärjestelmiä. PKY-LAATU aloitti jo silloin käytännönläheisen laatu- ja ympäristöjärjestelmien kouluttamisen yrityksissä.

Tänään PKY-LAATU tarjoaa PK-sektorin yrityksille monipuolista osaamista ja palvelua. Tätä ovat mm. laatu- ja johtamisjärjestelmien rakentaminen, kehittäminen ja kouluttaminen, eSalkku-ohjelmistot, laatupäällikköpalvelut sekä auditointi- ja sertifiointipalvelut.

Arvomme

Jaamme kumppanimme kanssa yhteiset arvot. Pidämme ensisijaisen tärkeänä kykyä ja halua ymmärtää asiakkaidemme liiketoimintaa ja riskejä, sekä yhdessä kohdentaa vaikuttavia toimenpiteitä yrityksen kehittämiseksi ja riskienhallinnan tueksi.

Kumppanuus ei tarkoita asiakaslistojen myymistä, vaan kumppanuutemme perustuu asiakkaan – eli sinun yrityksesi tarpeen tunnistamiseen, sekä ohjaamista teille sopiviin palveluihin – jos näin itse haluatte.  Tulemme jatkossa kertomaan asiakaskirjeissämme kumppanimme palveluista ja onnistumisista ja jos huomaamme, että voisitte hyötyä heidän palveluistaan, otamme asian puheeksi kanssasi.

Ota yhteyttä Toni Laamaseen, jos haluat saada lisätietoa kumppanimme palveluista.

toni.laamanen@brokerlink.fi | 050 5850636

Blogikirjoituksen kuva

Kommentointi

Voidaksesi kommentoida artikkelia, kirjaudu sisään palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, rekisteröidy.

Ota yhteyttä

Nummikatu 18,
90100, Oulu

+358 40 198 5841 harri.tirkkonen@brokerlink.fi